28 produktov celkom
Umelé sladidlo Kandisin, porciované, balené 500 ks po dvoch tabletách. Vyrobené na báze cyklamátu a sacharínu. Tableta KANDISINU má sladivosť ako jedna čajová lyžička cukru a má iba 0,02 kcal. Prípravok nie je určený ako náhrada vyváženej a pestrej stravy. uchovávať mimo dosahu detíuchovávajte v suchu pri teplote 5-20 ° Cprípravok nie je určený pre deti do 3 rokov 
Včelí med kvetový 900 g. Meno alebo obchodné meno a adresa distribútoraAdresa výrobcuMedas, s.r.o.Sadová 12052 01 Spišská Nová VesSlovenská republikawww.medas.sk Krajina pôvoduKrajina pôvodu: Slovenská republika Názov potravinyVčelý med Netto množstvo900 g Osobité podmienky skladovania a/alebo použitiaSkladujte pri izbovej teplote do 25 °C. Dátum
Kvetový včelí med s dávkovačom. Skladujte pri izbovej teplote do 25°C. Kryštalizácia je prirodzenou vlastnosťou včelieho medu. Postupným zahrievaním pri teplote do 40 °C sa vráti do tekutého stavu so zachovaním všetkých prirodzených vlastností. Balenie 500 g. Meno alebo obchodné meno a adresa distribútoraAdresa výrobcuMedas, s.r.o.Sadová 12052 01 Spišská Nová VesSlo
Rastlinné sladidlo Stévia je na rozdiel od cukru takmer nekalorická, neprispieva k tvorbe zubného kazu a je vhodná i pre diabetikov. Vo forme tabliet je Stevia v nápojoch ľahko rozpustná. 1 tableta zodpovedá cca jednej čajovej lyžičke (4 g) cukru. Hmotnosť 200 ks tabliet.
Exiticky sladká chuť cukru. Hnedý cukor sa vyrába z vybraných sirupov z cukrovej repy a trstinových sirupov, ktoré mu dodávajú typickú karamelovú chuť. Balenie 500 g. AlergényNeudáva sa. Meno alebo obchodné meno a adresa distribútoraSLOVENSKÉ CUKROVARY, s.r.o., Cukrovarská 716, 926 01 Sereď, www.korunnycukor.sk, www.agrana.sk Krajina pôvoduVyrobené v EU. N
Biely porciovaný cukor. Balenie 1 000 x 5 g. Alergénynemá Meno alebo obchodné meno a adresa distribútoraCORNER SK spol. s r.o., Krížna 12, 81107 Bratislava, Tel.:+421 2 455 276 61 Krajina pôvoduEÚ Názov potravinyBiely cukor Netto množstvo1000 ks x 5 g Osobité podmienky skladovania a/alebo použitiaSkladujte v suchu pri izbovej teplote Dátum minimáln
Kvetový včelí med balený vo vaničkách. Skladujte pri izbovej teplote do 25°C. Kryštalizácia je prirodzenou vlastnosťou včelieho medu. Postupným zahrievaním pri teplote do 40 °C sa vráti do tekutého stavu so zachovaním všetkých prirodzených vlastností. Balenie 60 x 20g. Alergényneuvádza sa Pri nápojoch nad 1,2 objemového % alkoholu skutočný obsah alkoholu v %0 %
Porciovaný cukor hnedý trstinový 50 x 4,5 g. AlergényNeudáva sa. Meno alebo obchodné meno a adresa distribútoraSLOVENSKÉ CUKROVARY, s.r.o., Cukrovarská 716, 926 01 Sereď, Slovenská republika, www.korunnycukor.sk, www.agrana.sk Krajina pôvoduVyrobené v EU. Názov potravinyHendý trstinový cukor. Netto množstvo225 g, 50 ks x 4,5 g. Osobité podmienky skla
Biely porciovaný cukor. Balenie 1 000 x 5 g. Alergénynemá Meno alebo obchodné meno a adresa distribútoraCORNER SK spol. s r.o., Krížna 12, 81107 Bratislava, Tel.:+421 2 455 276 61 Krajina pôvoduEÚ Názov potravinyBiely cukor Netto množstvo1000 ks x 5 g Osobité podmienky skladovania a/alebo použitiaSkladujte v suchu pri izbovej teplote Dátum minimáln
28 produktov celkom