1121 produktov celkom
Zmes kvalitných zŕn s jemnou a vyváženou chuťou. Na prípravu kávy Lavazza Caffe Crema je možné použiť espresso kávovar, mokka kávovar, french presso a ďalšie prístroje. Stredne pražená krémová zmes. Zloženie: 70 % Arabica, 30 % Robusta. ZLOŽENIE: zmes praženej zrnkovej kávy. Skladujte v suchom a tmavom prostredí pri teplote 10-24°C. Pôvod Taliansko.
Intenzívna aromatická zmes pre skutočných znalcov a milovníkov čistej arómy. LAVAZZA ORO je výber mimoriadne sladkej, jemnej, 100 % Arabica kávy. Zrnková zmes je vákuovo balená, hmotnosť 250 g. Zloženie: Pražená zrnková káva. Skladujte pri teplote 10-24°C. Skladujte v suchu. Pôvod Taliansko.
Intenzívna aromatická zmes pre skutočných znalcov a milovníkov čistej arómy. LAVAZZA ORO je výber mimoriadne sladkej, jemnej, 100 % Arabica kávy. Zrnková zmes je vákuovo balená, hmotnosť 500 g. Zloženie: Pražená zrnková káva. Skladujte pri teplote 10-24°C. Skladujte v suchu. Pôvod Taliansko.
Káva ideálna pre domáce automatické kávovary s kávomlynčekom. Plná, krémová, skvele vyvážená a intenzívna chuť. Zloženie: 80 % Arabica, 20 % Robusta. ZLOŽENIE: zmes praženej zrnkovej kávy. Skladujte v suchom a tmavom prostredí pri teplote 10-24°C. Pôvod Taliansko.
Intenzívna aromatická zmes s trvácnou penou a príjemnými tónmi vzácneho dreva. Pôvod kávových zŕn: Afrika, Ázia, Južná Amerika. Zloženie: zmes praženej zrnkovej kávy - 20 % Arabica, 80 % Robusta. Skladujte v suchom a tmavom prostredí pri teplote 10-24°C. Pôvod Taliansko.
Káva s nemennou a silnou chuťou, ktorú dopĺňa výnimočne krémová konzistencia a podtóny kakaa, obsahuje 100% Robustu. Hmotnosť 1 kg. ZLOŽENIE: pražená zrnková káva. Skladujte v suchom a tmavom prostredí pri teplote 10-24°C. Pôvod Taliansko.
Kvalitná talianska zrnková káva plná silnej chuti a arómy. Zmes kávy Robusta z Afriky a Arabica z Brazílie. ZLOŽENIE: zmes praženej zrnkovej kávy. Skladujte v suchom a tmavom prostredí pri teplote 10-24°C. Pôvod Taliansko.
Zmes mletej kávy Robusta z Afriky a východnej Ázie a druhu Arabica z Brazílie, ktoré sú špeciálne pestované pre kávu mokka. Káva intenzívnej chuti s čokoládovým podtónom, vhodná aj na prípravu capuccina, latte a ľadovej kávy. Hmotnosť 250 g. Zmes praženej mletej kávy. Skladujte pri teplote 10-24°C. Skladujte v suchu. Pôvod Taliansko.
Zmes kvalitných zŕn s jemnou a vyváženou chuťou. Na prípravu kávy Lavazza Caffe Crema je možné použiť espresso kávovar, mokka kávovar, french presso a ďalšie prístroje. Stredne pražená krémová zmes. Zloženie: 70 % Arabica, 30 % Robusta. ZLOŽENIE: zmes praženej zrnkovej kávy. Skladujte v suchom a tmavom prostredí pri teplote 10-24°C. Pôvod Taliansko.